• Strona główna
  • Struktura organizacyjna
  • Komórki organizacyjne
  • Ocena jakości wody do spożycia
  • Pliki do pobrania
  • Kontakt z nami
  • O nas
  • Oceń się sam
  • BIP
  • Informacja RODO

Komórki organizacyjne


Higiena Żywności i Żywienia



Epidemiologia



Higiena Komunalna



Higiena Pracy



Higiena Dzieci i Młodzieży



Oświata Zdrowotna i Promocja zdrowia



Zapobiegawczy Nadzór Sanitarny



Oddział Laboratoryjny


Aktualności

  • X Wojewódzki Przegląd Małych Form Teatralnych
  • OZiPZ Konkurs na spot profilaktyczny „Znamię! Znaj je?”
  • Ocena grzybów
  • Poradnik dla gabinetów kosmetycznych, fryzjerskich, tatuażu…
  • -STOP DOPALACZOM w miejscu pracy-
  • Strona Głównego Inspektora Sanitarnego.
  • Rolniczy Handel Detaliczny
  • Opracowanie WHO „Bezpieczeństwo wodne w budynkach”
  • Wytyczne dotyczące wymagań sanitarno-higienicznych dla saun
  • Serwis Kąpieliskowy
  • Fontanny uliczne
  • UDOSTĘPNIANIE WODY WODOCIAGOWEJ DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA

Komunikaty

  • 04.02.2019 r. Komunikat 3-2019
  • HACCP
  • Przydatność wody do spożycia
  • ROZPORZĄDZENIE MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ z dnia 30 marca 2016 r. w sprawie wypoczynku dzieci i młodzieży.
  • OSTRZEŻENIE DLA KUPUJĄCYCH NA PLACACH TARGOWYCH
  • Legionelloza-informacje dla osób podróżujących

Kampanie

  • „Zdrowe i bezpieczne miejsce pracy: substancje niebezpieczne pod kontrolą”
  • Światowy Dzień Bez Tytoniu

Konkursy

Archiwa

  • Luty 2019
  • Listopad 2018
  • Październik 2018
  • Wrzesień 2018
  • Sierpień 2018
  • Lipiec 2018
  • Czerwiec 2018
  • Maj 2018
  • Kwiecień 2018
  • Marzec 2018
  • Listopad 2017
  • Wrzesień 2017
  • Sierpień 2017
  • Lipiec 2017
  • Czerwiec 2017
  • Maj 2017
  • Kwiecień 2017
  • Marzec 2017
  • Luty 2017
  • Styczeń 2017
  • Grudzień 2016
  • Listopad 2016
  • Październik 2016
  • Wrzesień 2016
  • Sierpień 2016
  • Lipiec 2016
  • Czerwiec 2016
  • Maj 2016
  • Kwiecień 2016
  • Marzec 2016
  • Styczeń 2016

Made with by Graphene Themes.